Lainaa erilaisiin tarpeisiin

Jos omistat asunnon, voit käyttää sitä vakuutena hakemallesi lainalle. Voit saada lainaa jopa 85 % asuntosi arvosta. Voit selvittää lainalaskurin avulla, millainen laina sopii sinun tarpeisiisi.

Kokeile lainalaskuria

Mikä on vakuudellinen laina?

Vakuudellisella lainalla tarkoitetaan luottoa, jonka vakuutena käytetään lainanhakijan omaisuutta, kuten kiinteistöä tai asunto-osaketta. Mikäli et omista asuntoa, voimme hyväksyä lisävakuudeksi myös lainanhakijan vanhempien tai muun lähipiirin omistaman asunnon tai kesämökin. Voit saada lainaa asuntoasi vastaan ja toteuttaa esimerkiksi remonttiunelmasi.

Lainaa maksuhäiriöiselle 

Laina-arvioinnissa otamme aina huomioon koko taloudellisen tilanteesi, sisältäen myös epäsäännölliset tulot ja työsuhteet. Mahdolliset maksuhäiriömerkinnät tai muut taloudelliset haasteet eivät välttämättä ole este lainan saannille, kunhan voimme varmistua riittävästä maksukyvystä ja siitä, että laina on asiakkaan kannalta perusteltua myöntää. Käytämme riittävästi aikaa jokaisen hakemuksen käsittelyyn varmistaaksemme, että tarjoamme juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi sopivaa lainaa. On tärkeää, että maksuvaraa riittää lainan lyhentämisen lisäksi myös muihin arjen kuluihin.

Vakuudellisen lainan hyödyt 

Vakuudellisen lainan korko on tavallisesti kulutusluoton korkoa alhaisempi, sillä lainan takaisinmaksun turvaamisena käytetään lainanhakijan omaa omaisuutta. Vakuudellinen laina on siis usein edullisempi vaihtoehto vakuudettomiin kulutusluottoihin verrattuna. Vakuuden ansiosta lainaa voidaan yleensä myös myöntää suurempi määrä, mikä mahdollistaa esimerkiksi isomman remontin rahoittamisen.

Jäikö jokin mietityttämään? Laina-asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja heidät tavoitat puhelimitse numerosta 09 3158 7600. Voit myös jättää lainahakemuksen sivujemme kautta. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä puhelimitse ja käymme tarkasti läpi lainatarpeesi.

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Inklusiivisuus

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus saada asuntolainaa ja siksi toivotammekin sinut tervetulleeksi elämäntilanteestasi ja taustastasi riippumatta.

Henkilökohtainen palvelu

Meillä pääset aina keskustelemaan henkilökohtaisen laina-asiantuntijan kanssa, joka tilanteeseesi tarkasti perehtymällä pyrkii järjestämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Turvallinen ja luotettava

Lainan hakeminen meiltä on turvallista. Meille on tärkeää, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot ja ratkaisun, joka parantaa nykyistä tilannettasi.

Asiakkailta saatuja palautteita

Ladataan
4 / 5 perustuu 37 Arvosteluun
Palaute asiakkailtamme
Trustpilot
Ladataan