;

Yhdistelylaina

Mikä on yhdistelylaina? 

Yhdistelylainan avulla voit kerätä useat yhtäaikaiset luotot yhdeksi lainaksi. Yhdistelylaina voi sopia tilanteeseen, jossa henkilö on ajautunut useiden luottojen aiheuttamaan kierteeseen tai jos riskinä on velkojen siirtyminen esimerkiksi ulosottoon

Miten yhdistelylaina toimii? 

Yhdistelylainan avulla voit maksaa pois esimerkiksi luottokorttivelkoja tai kulutusluottoja. Vakuudettomissa luotoissa on usein korkeat korot, mikä saattaa johtaa kuukausikulujen kasvamiseen ja talouden kuormittumiseen. Näissä luotoissa itse lainamäärä ei välttämättä lyhene toivotulla tavalla, kun kuukausittain maksetaan suurimmaksi osaksi luoton korkoa. 

Yhdistelylaina mahdollistaa luottojen yhdistämisen yhdeksi lainaksi sen sijaan, että hoidettavana olisi monta erillistä lainaa eri maksupäivillä ja koroilla. Yhden maksuerän ja koron seuraaminen voi tehdä oman talouden hoitamisesta yksinkertaisempaa ja selkeämpää. 

Ennen yhdistelylainan hakemista kannattaa kartoittaa tarkasti oma taloudellinen tilanne. Eri lainat ja luotot sekä niiden kustannukset voi olla hyvä kirjata ylös, jolloin saat selkeämmän kuvan kaikista veloistasi.

Yhdistelylaina ilman luottotietoja 

Maksuhäiriömerkintä ei automaattisesti estä lainan saantia Bluestep Bankilta. Aiemmat taloudelliset haasteet voivat johtua useista eri syistä, kuten työttömyydestä, sairastumisesta tai avioerosta. Aikaisempia taloudellisia haasteita tärkeämpiä tekijöitä ovat asiakkaan nykyhetki ja tulevaisuus, ja luottokelpoisuuden arvioimisessa otetaankin huomioon asiakkaan kokonaistilanne. 

Automaattisten luotonmyöntöprosessien sijaan asiakkaan tilanteeseen perehdytään yksilöllisesti. Jokaisen asiakkaan kanssa käytetään riittävästi aikaa, jolloin varmistutaan siitä, että Bluestep Bankin ratkaisulla nykyistä tilannetta saadaan muutettua paremmaksi.

Kokeile yhdistelylainalaskuria 

Yhdistelylainalaskurin avulla voit selvittää mahdollisen kuukausieräsi, jos siirrät nykyiset lainasi Bluestep Bankille. Huomioithan, että lopulliset tiedot lainan määrästä, korosta ja laina-ajasta tarkentuvat hakuprosessin aikana.

Lainalaskuri - yhdistä lainat

Tällä lainalaskurilla voit helposti laskea mahdollisen kuukausieräsi, jos siirrät nykyiset lainasi meille.

Ladataan

Esimerkki: 30 000 euron asuntovakuudellinen kuluttajaluotto, laina-aika 15 vuotta, lainan viitekorko Bluestep Prime, kokonaiskorko 8,45%, kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 9,00%. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 53 411,45 euroa, sis. järjestelypalkkion 100 euroa ja tilinhoitomaksun 2,50 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 180 kpl. Lue lisää koroistamme.

 

Yhdistelylainan hakeminen 

Voit hakea yhdistelylainaa verkkosivuiltamme löytyvän lainahakemuksen kautta. Täytettyäsi hakemuksen, laina-asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Puhelinkeskustelussa käydään vielä tarkemmin läpi nykyinen tilanteesi ja lainan tarpeesi. Mikäli kaikki näyttää tässä vaiheessa hyvältä, varataan seuraavaksi lainaneuvottelu, jossa saat arvion siitä, miltä ratkaisumme voisi sinun kohdallasi näyttää.

 

Näin haet yhdistelylainaa

Ladataan

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Inklusiivisuus

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus saada asuntolainaa ja siksi toivotammekin sinut tervetulleeksi elämäntilanteestasi ja taustastasi riippumatta.

Henkilökohtainen palvelu

Meillä pääset aina keskustelemaan henkilökohtaisen laina-asiantuntijan kanssa, joka tilanteeseesi tarkasti perehtymällä pyrkii järjestämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Turvallinen ja luotettava

Lainan hakeminen meiltä on turvallista. Meille on tärkeää, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot ja ratkaisun, joka parantaa nykyistä tilannettasi.

Asiakkailta saatuja palautteita

Ladataan
4 / 5 perustuu 36 Arvosteluun
Palaute asiakkailtamme
Trustpilot
Ladataan