;

Kestävä kehitys

Bluestep on vakuuttunut siitä, että niin viranomaiset kuin yritykset ja kansalaiset voivat edistää myönteistä kehitystä. Nykyaikaisena asuntolainapankkina pyrimme edistämään entistä osallistavampaa, oikeudenmukaisempaa ja vastuullisempaa yhteiskuntaa.

Kestävä kehitys Bluestep Bankissa

Environment

Ympäristö ja ilmasto

Bluestep pyrkii tunnistamaan konkreettisia aloitteita, jotka auttavat meitä kunnianhimoisten päästötavoitteidemme saavuttamisessa. Tuomme myös markkinoille tuotteita, jotka kannustavat asiakkaitamme tekemään ilmastoälykkäitä päätöksiä.

Lue lisää (englanniksi)

Social

Sosiaalinen vastuunkanto

Bluestepin sosiaalinen vastuullisuustyö kattaa sekä työntekijämme että asiakkaamme. Pyrimme edistämään taloudellista osallistamista ja hyvinvoinnin kasvua niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme osalta.

Lue lisää (englanniksi)

Governance

Sisäinen johtaminen ja valvonta

Governance, eli sisäinen johtaminen ja valvonta, on yksi tärkeimpiä osa-alueitamme. Tätä osa-aluetta koskevan työn avulla Bluestep toteuttaa tavoitettaan olla läpinäkyvä ja arvostettu pankki.

Lue lisää (englanniksi)

Vastuullisuus

Me Bluestep Bankissa uskomme, että viranomaiset, yritykset ja yksityishenkilöt ovat kaikki vastuussa positiivisen muutoksen edistämisessä. Modernina asuntolainapankkina teemme töitä inklusiivisemman, oikeudenmukaisemman ja kestävämmän yhteiskunnan eteen, jossa mahdollisuudet henkilökohtaiseen vapauteen ovat yhä useamman saatavilla.

Tavoitteemme on vähentää taloudellista eriarvoisuutta ja näyttää esimerkkiä vastuullisesta pankkiliiketoiminnasta. Visiomme on osallistava yhteiskunta, jossa jokainen voi saavuttaa taloudellisen potentiaalinsa vastuullisten ja läpinäkyvien pankkipalveluiden avulla. Taloudellinen osallisuus ja vastuullinen luotonanto ovat Bluestep Bankin DNA:n ydin. Haluamme erottua vastuullisena asuntolainapankkina Pohjoismaissa, minkä osoittavat UNEP FI -jäsenyytemme ja allekirjoittamamme periaatteet vastuullisen pankkiliiketoiminnan noudattamisesta.

Taloudellisen osallisuuden lisääminen yhteiskuntaan vastuullisesti

Bluestep Bankilla on nykypäivän rahoitusmarkkinoilla suurempi rooli kuin ehkä koskaan aikaisemmin. Kaikilla asiakkaillamme on erilaiset tarpeet ja elämäntilanteet, mutta heitä yhdistää kuitenkin tunne siitä, että perinteiset pankit ovat sivuuttaneet heidät lainaa hakiessaan.

Moni asia on muuttunut viimeisen vuosikymmenen aikana ja erilaisten työsuhdemuotojen yleistyessä vakituiset työsuhteet eivät yhtä usein ole mahdollisia tai haluttuja työelämään astuvien nuorten keskuudessa. Nykyaikaiset rahoitusmarkkinat ovat tuoneet mukanaan myös uudentyyppisiä luottoja ja lainoja. Nämä helposti saatavilla olevat kalliit kulutusluotot voivat kuitenkin johtaa myöhästyneisiin maksuihin ja tätä kautta jopa maksuhäiriömerkintöihin.

Mahdollistamalla useammalle ihmiselle pääsyn asuntomarkkinoille tai kalliiden kulutusluottojen yhdistämiseen, uskomme lisäävämme merkittävästi yksilön vapautta ja taloudellista osallisuutta vähentäen samalla epätasa-arvoa yhteiskunnassamme.

Lue lisää Bluestep Bankin vastuullisesta liiketoiminnasta ja ESG-tavoitteista Sustainability & ESG at Bluestep Bank -sivultamme.

Bluestep Bankin kestävää kehitystä koskevat tavoitteet

Seuraamme jatkuvasti, miten toimimme kestävän kehityksen kannalta. Läpinäkyvänä pankkina jaamme säännöllisesti kestävän kehityksen tavoitteitamme ja tuloksiamme.

Lue lisää (englanniksi)

Muilla kielillä: Icon Hållbarhet | Icon Bærekraft