Tutustu lainavaihtoehtoihimme

Tarjoamme lainaa uuden asunnon ostamiseen sekä vakuudellista lainaa nykyistä asuntoasi vastaan.

 Asuntolainamme avulla voit mahdollistaa asuntohaaveesi ja päästä kiinni omistusasumiseen.

 Vakuudellinen laina sopii esimerkiksi kodin remontin, auton tai muun suuremman hankinnan rahoittamiseen. Vakuudellinen laina voi sopia myös nykyisten lainojen tai muiden luottojen kilpailuttamiseen.

Miksi lainata Bluestep Bankilta?

Ymmärrämme, että ihmiset ja heidän taloudelliset tilanteensa ovat kaikki erilaisia. Perinteisten pankkien automaattisten lainapäätösten sijaan suoritamme aina asiakaskohtaisen luottoarvioinnin, jonka kautta ymmärrämme jokaisen lainanhakijan tarkan tilanteen ja lainantarpeen.

Kokonaistilanteesi huomioivan luottoarviomme perusteella voit saada meiltä lainaa, vaikka sinulla ei olisi vakituista työsuhdetta tai työskentelisit esimerkiksi yksinyrittäjänä, määräaikaisessa työsuhteessa tai freelancerina. Myöskään mahdolliset maksuhäiriömerkinnät eivät välttämättä ole esteenä lainan saannille. Tärkeintä on, että lainan antaminen on tilanteessasi perusteltua ja arviomme mukaan maksukykysi riittää lainan maksamiseen. Yhdessä löydämme ratkaisun, joka sopii juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainaa erilaisiin elämäntilanteisiin

Kaikki kotitaloudet elävät erilaisissa elämäntilanteissa. Bluestep Bankissa otamme huomioon jokaisen yksilöllisen tilanteen ja teemme kaikkemme löytääksemme siihen parhaan mahdollisen ratkaisun. Käytämme runsaasti aikaa jokaisen asiakkaan kanssa ja myönnämme lainaa ainoastaan silloin, kun se parantaa asiakkaan nykyistä taloudellista tilannetta.

Oletko jo laina-asiakas?

Jos sinulla on jo laina Bluestep Bankilla, voi olla mahdollista hakea lisälainaa, mikäli olet ollut asiakas vähintään kuusi kuukautta. Ole meihin yhteydessä puhelimitse tai täytä lainahakemus verkossa.

Täytä lainahakemus

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Inklusiivisuus

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus saada asuntolainaa ja siksi toivotammekin sinut tervetulleeksi elämäntilanteestasi ja taustastasi riippumatta.

Henkilökohtainen palvelu

Meillä pääset aina keskustelemaan henkilökohtaisen laina-asiantuntijan kanssa, joka tilanteeseesi tarkasti perehtymällä pyrkii järjestämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Turvallinen ja luotettava

Lainan hakeminen meiltä on turvallista. Meille on tärkeää, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot ja ratkaisun, joka parantaa nykyistä tilannettasi.

Asiakkailta saatuja palautteita

Ladataan
4 / 5 perustuu 36 Arvosteluun
Palaute asiakkailtamme
Trustpilot
Ladataan