Etsi

Kannattaako lainojen yhdistäminen?

Selkeämmän lainan takaisinmaksuprosessin lisäksi lainojen yhdistäminen yleensä pienentää kuukausittaisia kuluja. Usean yhtäaikaisen lainan kulut voivat karata käsistä esimerkiksi jokaiselle luotonmyöntäjälle maksettavien lainanhoitokustannusten takia. Lisäksi monen eri lainan hallitseminen voi tuntua vaikealta. Yhdistelylaina on järkevä vaihtoehto silloin, kun sillä saadaan alennettua kuukausittaisia kuluja. Myönnämme lainaa ainoastaan silloin, kun se parantaa asiakkaan tämänhetkistä taloudellista tilannetta.

Järjestelylainaa eri tilanteissa

Lainalaskuri - yhdistä lainat

Tällä lainalaskurilla voit helposti laskea mahdollisen kuukausieräsi, jos siirrät nykyiset lainasi meille.

Esimerkki: 30 000 euron asuntovakuudellinen kuluttajaluotto, laina-aika 15 vuottalainan viitekorko Bluestep Prime, kokonaiskorko 7,00%, kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 7,39%. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 48 987,00 euroa, sis. järjestelypalkkion 0 euroa ja tilinhoitomaksun 2,50 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 180 kpl. 

Eroon kulutusluotoista

Kulutusluoton ottaminen arjen hankintoihin voi tuntua hyvältä ratkaisulta, sillä usein rahasumman saa käyttöönsä miltei heti. Etenkin vakuudettomien kulutusluottojen kohdalla korkoprosentit saattavat kuitenkin olla erittäin korkeita ja tämän takia ne voivat pitkällä aikavälillä koitua kalliiksi. Kulutusluotoista on mahdollista päästä eroon esimerkiksi maksusuunnitelman tai uudelleenrahoituksen avulla. Liittämällä kulutusluotot osaksi asuntolainaa tai yhdistämällä kalliit luotot asuntovakuudelliseksi lainaksi, säästät yleensä lainakustannuksissa.

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Perinteisillä pankeilla on usein kaikkia asiakkaita koskevia luotonmyöntökriteerejä. Myös lainapäätösprosessit voivat olla ainakin osittain automatisoituja, mikä saattaa johtaa helpommin lainahakemuksen hylkäämiseen. Laina perinteiseltä pankilta ei välttämättä onnistu, mikäli hakijalla on esimerkiksi aikaisempi maksuhäiriömerkintä tai ulosottovelkaa. Bluestep Bankilta on kuitenkin mahdollista saada lainaa maksuhäiriömerkinnästä ja ulosotosta huolimatta.

Lainojen yhdistäminen ilman luottotietoja

Bluestep Bankille maksuhäiriömerkinnät tai mahdolliset ulosottovelat eivät ole automaattinen este lainan saamiselle. Lainanhakijan tilanne selvitetään aina perinpohjaisesti, jolloin saadaan tarkka käsitys tämän maksukyvystä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Sen sijaan, että tarkastelisimme pelkästään aikaisempia taloudellisia haasteita, keskitymme henkilön maksukykyyn tulevaisuudessa.

Järjestelylainan hakeminen Bluestep Bankilta

Jos sinulla on jo asuntolainaa ja siirrät nykyisen asuntolainasi Bluestep Bankille, voimme tarjota sinulle kilpailukykyisen kokonaisuuden asuntolainasta ja muista lainoistasi. Voit selvittää yhdessä laina-asiantuntijoidemme kanssa mahdollisuutesi käyttää asuntoasi vakuutena ja korvata nykyiset lainasi.

Soita asiakaspalveluumme numeroon 09 3158 7600 tai täytä lainahakemus kotisivujemme kautta.

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Inklusiivisuus

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus saada asuntolainaa ja siksi toivotammekin sinut tervetulleeksi elämäntilanteestasi ja taustastasi riippumatta.

Henkilökohtainen palvelu

Meillä pääset aina keskustelemaan henkilökohtaisen laina-asiantuntijan kanssa, joka tilanteeseesi tarkasti perehtymällä pyrkii järjestämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Turvallinen ja luotettava

Lainan hakeminen meiltä on turvallista. Meille on tärkeää, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot ja ratkaisun, joka parantaa nykyistä tilannettasi.