Etsi

Tietoa Bluestep Bankista

Me pyrimme auttamaan, kun muut pankit eivät siihen pysty. Keskitymme mahdollisuuksiisi, emmekä ongelmiisi. Meitä kiinnostaa enemmän maksukykysi tulevaisuudessa kuin mahdolliset aiemmat haasteet.

Bluestep Bank on ratkaisukeskeinen ja moderni asuntolainapankki, joka aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2005. Myöhemmin avattiin sivuliikkeet Norjaan vuonna 2010 ja viimeisimpänä Suomeen vuonna 2020. Bluestep Bankilla työskentelee tällä hetkellä yhteensä 280 työntekijää.  

Olemme markkinajohtaja omassa segmentissämme ja haluamme olla paras vaihtoehto ja ratkaisu niille ihmisille, jotka eivät syystä tai toisesta saa lainaa omasta tai muista perinteisistä pankeista. Asuntolainan lisäksi tarjoamme asuntovakuudellista lainaa esimerkiksi kulutusluottojen korvaamiseen, remonttiin tai suurempaa hankintaa varten. 

Askel kohti tasapainoista taloutta 

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus asuntolainaan taustasta, aikaisemmista haasteista tai työsuhteen muodosta riippumatta. Meillä ei ole käytössä automaattista luotonmyöntöprosessia, vaan jokaisen asiakkaan tilannetta tarkastellaan yksilöllisesti. Keskitymme mahdollisuuksiisi, emmekä mahdollisiin taloudellisiin haasteisiisi ja tärkeimpänä asiana pidämme nykyistä ja tulevaa maksukykyäsi.

Kestävä kehitys on yrityskulttuurimme perusta, ja yhtiönä pyrimme edistämään kestävää kehitystä pitkällä tähtäimellä. Kestävää kehitystä koskeva työmme kattaa näin ollen koko toimintamme.

Kestävä kehitys

Bluestep on vakuuttunut siitä, että niin viranomaiset kuin yritykset ja kansalaiset voivat kaikki edistää myönteistä kehitystä. Tästä syystä pidämme omaa vastuutamme hyvin tärkeänä kestävää kehitystä koskevassa työssä.

Lue lisää
ESG

ESG tulee sanoista environmental, social ja governance. ESG-tavoitteemme kuvaavat toisin sanoen työtämme, jonka tavoitteena on olla vastuullinen yritys, joka vaalii ympäristöä, sosiaalisia arvoja ja vastuullista hallintotapaa.

Lisätietoa ESG:stä