Tietoa Bluestep Bankista

Me pyrimme auttamaan, kun muut pankit eivät siihen pysty. Keskitymme mahdollisuuksiisi, emmekä ongelmiisi. Meitä kiinnostaa enemmän maksukykysi tulevaisuudessa kuin mahdolliset aiemmat haasteet.

Bluestep Bank on ratkaisukeskeinen ja moderni asuntolainapankki, joka aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2005. Myöhemmin avattiin sivuliikkeet Norjaan vuonna 2010 ja viimeisimpänä Suomeen vuonna 2020. Bluestep Bankilla työskentelee tällä hetkellä yhteensä 280 työntekijää.  

Olemme markkinajohtaja omassa segmentissämme ja haluamme olla paras vaihtoehto ja ratkaisu niille ihmisille, jotka eivät syystä tai toisesta saa lainaa omasta tai muista perinteisistä pankeista. Asuntolainan lisäksi tarjoamme asuntovakuudellista lainaa esimerkiksi kulutusluottojen korvaamiseen, remonttiin tai suurempaa hankintaa varten. 

Asuntolainapankki useammalle

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus asuntolainaan taustasta, aikaisemmista haasteista tai työsuhteen muodosta riippumatta. Meillä ei ole käytössä automaattista luotonmyöntöprosessia, vaan jokaisen asiakkaan tilannetta tarkastellaan yksilöllisesti. Keskitymme mahdollisuuksiisi, emmekä mahdollisiin taloudellisiin haasteisiisi ja tärkeimpänä asiana pidämme nykyistä ja tulevaa maksukykyäsi.

Ymmärrämme erilaisia elämäntilanteita

Jokainen meistä on erilainen ja eri elämäntilanteissa, minkä takia pidämme henkilökohtaisia ratkaisuja erittäin tärkeinä. Emme koskaan tarjoa asiakkaillemme sellaista ratkaisua, joka huonontaisi hänen tämänhetkistä tilannettaan. Visiomme onkin mahdollistaa asiakkaillemme vakaa taloudellinen tilanne tämän taustasta ja elämäntilanteesta riippumatta. 

Löydät lisätietoja Bluestep Bankista konsernimme verkkosivuilta.

Muilla kielillä: Icon Om oss | Icon Om Bluestep Bank