Etsi

Askel kohti tasapainoista taloutta

Me pyrimme auttamaan, kun muut pankit eivät siihen pysty. Keskitymme mahdollisuuksiisi, emmekä ongelmiisi. Meitä kiinnostaa enemmän maksukykysi tulevaisuudessa kuin mahdolliset aiemmat haasteet.

Bluestep on ratkaisukeskeinen pankki sekä markkinajohtaja Pohjoismaissa omassa segmentissään. Bluestep Bank on perustettu vuonna 2005. Siitä lähtien olemme auttaneet tuhansia lainanottajia ja säästäjiä Ruotsissa ja Norjassa. Nyt olemme aloittaneet toiminnan myös Suomessa. Haluamme olla paras vaihtoehto ja ratkaisu niille ihmisille, jotka eivät syystä tai toisesta saa lainaa omasta tai muista perinteisistä pankeista.

Kestävä kehitys on yrityskulttuurimme perusta, ja yhtiönä pyrimme edistämään kestävää kehitystä pitkällä tähtäimellä. Kestävää kehitystä koskeva työmme kattaa näin ollen koko toimintamme.

Kestävä kehitys

Bluestep on vakuuttunut siitä, että niin viranomaiset kuin yritykset ja kansalaiset voivat kaikki edistää myönteistä kehitystä. Tästä syystä pidämme omaa vastuutamme hyvin tärkeänä kestävää kehitystä koskevassa työssä.

Lue lisää
ESG

ESG tulee sanoista environmental, social ja governance. ESG-tavoitteemme kuvaavat toisin sanoen työtämme, jonka tavoitteena on olla vastuullinen yritys, joka vaalii ympäristöä, sosiaalisia arvoja ja vastuullista hallintotapaa.

Lisätietoa ESG:stä