Asuntolainalaskuri - laske itsellesi sopiva laina

Tämän lainalaskurin avulla voit helposti arvioida asuntolainan kuukausierän suuruutta eri korkotasolla ja haluamallasi laina-ajalla.

Esimerkki: 100 000 euron asuntolaina, laina-aika 25 vuotta, lainan viitekorko Bluestep Prime, kokonaiskorko 7,45%, kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 8,06%, luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 221 307,03 euroa, sis. järjestelypalkkion 2500 euroa ja tilinhoitomaksun 2,50 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 300 kpl. Lue lisää asuntolainan koroista ja asuntolainalaskurista, jos haluat tietää lisää.

Asuntolainaa Bluestep Bankilta

Suurella osalla perinteisiä pankkeja on kaikkia asiakkaita koskevia luotonmyöntökriteerejä, jotka perustuvat yleensä asiakkaan luotto- ja maksuhistoriaan. Tällä tavoin pankit pyrkivät tehostamaan luottopäätösprosessiaan. Me Bluestep Bankilla käsittelemme jokaisen hakemuksen yksilöllisesti, minkä vuoksi voimme usein tarjota lainaa myös niille, jotka eivät ole saaneet sitä muilta pankeilta.

Asuntolainamme edut

Haluamme, että yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuus asuntolainaan. Meiltä voit saada lainaa uuden asunnon ostoon, vaikka sinulla ei ole vakituista työsuhdetta ja työskentelisit esimerkiksi freelancerina. Meille tärkeintä on tulevaisuuden maksukykysi, minkä vuoksi esimerkiksi aiemmat maksuhäiriömerkinnät eivät automaattisesti ole esteenä asuntolainan saamiselle. Marginaalimme ovat korkeammat kuin perinteisillä pankeilla, mutta taloutesi tasaannuttua voit siirtää asuntolainan omaan pankkiisi ilman lisäkuluja.

Sovitamme lainan aina asiakkaan tilanteeseen sopivaksi, jotta maksukykyä riittää myös muihin arjen kuluihin. Asuntolainojen ja muiden luottojen laina-aikaa on mahdollista saada jopa 40 vuotta. Mikäli olet ostamassa ensimmäistä asuntoasi, olet lisäksi oikeutettu ensiasunnon ostajan etuihin.

Ennen asuntolainan hakemista

Sujuvan lainanhakuprosessin varmistamiseksi tarvittava lainamäärä tulee kartoittaa ennen lainan hakemista. Lainan lyhentämistä ja muita kustannuksia varten omat tulot ja menot kannattaa laskea mahdollisimman tarkasti. Asuntolainaa voit hakea jo ennen asunnon löytymistä, kunhan oma budjetti on selvillä. Näin sinulla on mahdollisuus tehdä tarjous asunnosta nopeallakin aikataululla, kun sopiva koti osuu kohdalle.

Hae asuntolainaa

Asuntolainahakemuksen täyttäminen onnistuu kätevästi verkossa ja se vie vain hetken. Lähetettyäsi hakemuksen, laina-asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä puhelimitse. Puhelinkeskustelussa käydään vielä tarkemmin läpi nykyinen tilanteesi ja lainan tarpeesi sekä pyydetään mahdollisia lisätietoja lainahakemukseesi liittyen. Kun olemme kartoittaneet kokonaistilanteesi, varataan aika puhelimitse käytävään lainaneuvotteluun. Lainapäätös tehdään yleensä noin 2–4 arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet kaikki tarvittavat tiedot lainan myöntämistä varten.

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Inklusiivisuus

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus saada asuntolainaa ja siksi toivotammekin sinut tervetulleeksi elämäntilanteestasi ja taustastasi riippumatta.

Henkilökohtainen palvelu

Meillä pääset aina keskustelemaan henkilökohtaisen laina-asiantuntijan kanssa, joka tilanteeseesi tarkasti perehtymällä pyrkii järjestämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Turvallinen ja luotettava

Lainan hakeminen meiltä on turvallista. Meille on tärkeää, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot ja ratkaisun, joka parantaa nykyistä tilannettasi.

Asiakkailta saatuja palautteita

4.1 / 5 perustuu 17 Arvosteluun
Palaute asiakkailtamme
Trustpilot
Muilla kielillä: Icon Bolån | Icon Boliglån