Asuntolainalaskuri - laske itsellesi sopiva laina

Tämän lainalaskurin avulla voit helposti arvioida asuntolainan kuukausierän suuruutta eri korkotasolla ja haluamallasi laina-ajalla.

Esimerkki: 100 000 euron asuntolaina, laina-aika 25 vuotta, lainan viitekorko Bluestep Prime, kokonaiskorko 7,45%, kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 8,06%, luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 221 307,03 euroa, sis. järjestelypalkkion 2500 euroa ja tilinhoitomaksun 2,50 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 300 kpl. Lue lisää asuntolainan koroista ja asuntolainalaskurista, jos haluat tietää lisää.

Asuntolainamme edut

Haluamme, että yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuus asuntolainaan. Meiltä voit saada lainaa uuden asunnon ostoon, vaikka sinulla ei ole vakituista työsuhdetta ja työskentelisit esimerkiksi freelancerina. Meille tärkeintä on tulevaisuuden maksukykysi, minkä vuoksi esimerkiksi aiemmat maksuhäiriömerkinnät eivät automaattisesti ole esteenä asuntolainan saamiselle. Marginaalimme ovat korkeammat kuin perinteisillä pankeilla, mutta taloutesi tasaannuttua voit siirtää asuntolainan omaan pankkiisi ilman lisäkuluja.

Sovitamme lainan aina asiakkaan tilanteeseen sopivaksi, jotta maksukykyä riittää myös muihin arjen kuluihin. Asuntolainaan on mahdollista saada laina-aikaa jopa 30 vuotta. Mikäli olet ostamassa ensimmäistä asuntoasi, olet lisäksi oikeutettu ensiasunnon ostajan etuihin.

Asuntolaina luottotiedottoman kanssa

Bluestep Bank voi tarjota yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin asuntolainatarpeisiin myös sellaisessa tilanteessa, jossa lainanhakijan luottotiedot eivät ole moitteettomat. Perinteisillä pankeilla on usein tiukempia luotonmyöntökriteerejä luottohistoriaan liittyen, mikä voi johtaa lainahakemuksen automaattiseen hylkäämiseen. Me Bluestep Bankissa keskitymme kuitenkin jokaisen lainanhakijan yksilölliseen arviointiin, mikä toisinaan avaa mahdollisuudet asuntolainaan myös heille, jotka ovat saaneet kielteisen lainapäätöksen omasta tai muusta perinteisestä pankista. Otamme lainaa myöntäessämme huomioon aina lainanhakijan kokonaistilanteen ja maksukyvyn, jolloin lainansaanti ilman luottotietoja voi olla mahdollista.

Ennen asuntolainan hakemista

Sujuvan lainanhakuprosessin varmistamiseksi tarvittava lainamäärä tulee kartoittaa ennen lainan hakemista. Lainan lyhentämistä ja muita kustannuksia varten omat tulot ja menot kannattaa laskea mahdollisimman tarkasti. Asuntolainaa voit hakea jo ennen asunnon löytymistä, kunhan oma budjetti on selvillä. Näin sinulla on mahdollisuus tehdä tarjous asunnosta nopeallakin aikataululla, kun sopiva koti osuu kohdalle.

Hae asuntolainaa

Asuntolainahakemuksen täyttäminen onnistuu kätevästi verkossa ja se vie vain hetken. Lähetettyäsi hakemuksen, laina-asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä puhelimitse. Puhelinkeskustelussa käydään vielä tarkemmin läpi nykyinen tilanteesi ja lainan tarpeesi sekä pyydetään mahdollisia lisätietoja lainahakemukseesi liittyen. Kun olemme kartoittaneet kokonaistilanteesi, varataan aika puhelimitse käytävään lainaneuvotteluun. Lainapäätös tehdään yleensä noin 2–4 arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet kaikki tarvittavat tiedot lainan myöntämistä varten.

Korkolaskuri – kuinka asuntolainan koron nousu vaikuttaa maksuerään?

Haluatko tietää, miten korkojen nousu vaikuttaa lainasi kuukausierään? Asuntolainalaskurilla voit arvioida, miten lainasi kuukausierä muuttuu korkojen noustessa. Huomioithan, että laskurin antamat tiedot ovat suuntaa antavia ja voivat näin ollen poiketa lopullisen lainan määrästä, korosta ja laina-ajasta.

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Inklusiivisuus

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus saada asuntolainaa ja siksi toivotammekin sinut tervetulleeksi elämäntilanteestasi ja taustastasi riippumatta.

Henkilökohtainen palvelu

Meillä pääset aina keskustelemaan henkilökohtaisen laina-asiantuntijan kanssa, joka tilanteeseesi tarkasti perehtymällä pyrkii järjestämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Turvallinen ja luotettava

Lainan hakeminen meiltä on turvallista. Meille on tärkeää, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot ja ratkaisun, joka parantaa nykyistä tilannettasi.

Näin asuntolainan hakeminen Bluestep Bankilta etenee

Usein kysytyt kysymykset asuntolainasta

 • Mitä asuntolainan kokonaiskorko sisältää?

  Asuntolainan korko Bluestep Bankilla muodostuu asiakaskohtaisesta marginaalista ja Bluestep Prime -viitekorosta. Täältä voit lukea lisää koroistamme ja hinnoittelustamme.

 • Tarvitseeko asuntolainaa varten olla omia säästöjä?

  Asuntolainan saaminen ei välttämättä ole mahdotonta ilman omia säästöjä. Asunnon ostoa ei kuitenkaan voi kokonaan rahoittaa lainalla. Jos lainanhakijalle ei ole kertynyt säästöjä, voi asunnon ostaminen olla mahdollista lisävakuuksien avulla. Lisävakuutena voi toimia esimerkiksi lainanhakijan vanhempien omistama asunto tai kesämökki.

 • Mitä vaaditaan, että saa asuntolainaa?

  Asuntolainan saamiseksi sinulla tulisi olla omia säästöjä vähintään 15 % ostettavan kohteen hinnasta. Jos sinulle ei ole vielä kertynyt omia säästöjä, voi omarahoitusosuuden kattaa myös lisävakuudella. Hyväksymme lisävakuudeksi esimerkiksi lainanhakijan vanhempien tai muun lähipiirin omistaman asunnon tai kesämökin. Omarahoitusosuuden lisäksi lainanhakijalla tulisi olla jonkinlaisia tuloja lainanlyhennyksien hoitamiseen.

 • Asuntolaina – mitä se on?

  Asuntolaina on vakuudellinen laina, jonka tarkoituksena on kattaa asunnon ostaminen. Lainan vakuutena toimii ostettava kohde sekä lainanhakijan omarahoitusosuus, joka asunnon tyypistä ja sijainnista riippuen on Bluestep Bankilla vähintään 15 % ostettavan kohteen hinnasta.

Asiakkailta saatuja palautteita

4.1 / 5 perustuu 17 Arvosteluun
Palaute asiakkailtamme
Trustpilot
Muilla kielillä: Icon Bolån | Icon Boliglån