;

Asuntolaina yrittäjälle

Bluestep Bankilta voit saada asuntolainaa vaikka perinteiset pankit eivät olisi sitä myöntäneet.

Asuntolaina yrittäjälle

Monet yrittäjät saattavat jäädä ilman asuntolainaa vaihtelevien tulojen vuoksi. Erityisen hankala tilanne saattaa olla uusilla yrittäjillä tai mikäli yrityksellä on takanaan vaikea ajanjakso. Bluestep Bank pyrkii auttamaan myös yrittäjiä pääsemään kiinni omistusasumiseen.

Syy asuntolainan epäämiseen yrittäjien kohdalla on usein se, että yrittäjällä tulot voivat vaihdella huomattavasti enemmän kuin vakituisissa työsuhteissa olevilla. Myös tulojen tarkka ennustaminen voi olla vaikeaa, mikä saattaa muodostua perinteiselle pankille kynnyskysymykseksi.

Me Bluestep Bankilla uskomme siihen, että työsuhteen muoto ei saisi olla tekijä, joka automaattisesti estää saamasta asuntolainaa. Bluestep Bankin palvelun perusta on, että jokaisen hakijan tilanne ja maksukyky selvitetään yksilöllisesti ja perusteellisesti.

Haluatko tarkistaa, voisitko sinä saada asuntolainaa? Soita asiakaspalveluumme puh. 09 3158 7600 tai täytä lainahakemus kotisivujemme kautta.

Haaveena oma asunto?

Voit tiedustella mahdollisuuksiasi asuntolainan saamiseen, vaikka oman pankkisi lainapäätös olisi ollut kielteinen. Lähetä hakemuksesi jo tänään, niin kartoitamme yhdessä mahdollisuutesi lainan saantiin. 


Hae asuntolainaa

Usein kysytyt kysymykset

Asuntolainan saaminen perinteisestä pankista voi olla hankalaa yrittäjille, kevytyrittäjille tai keikkatyöntekijöille. Syy on usein se, että yrittäjällä tulot voivat vaihdella huomattavasti enemmän kuin vakituisissa työsuhteissa olevilla. Me Bluestep Bankilla otamme laina-arvioinnissamme huomioon myös epäsäännölliset tulot, jolloin voimme tarjota asuntolainaa yhä useammalle yrittäjälle.

  • Jotta voimme myöntää sinulle luottoa, sinulla pitää olla jonkinlaisia tuloja – mutta sinulla ei tarvitse olla vakituista työsuhdetta. Kokemuksemme ansiosta tiedämme, että esimerkiksi toiminimiyrittäjällä, määräaikaisella työntekijällä tai freelancer-työntekijällä voi olla hyvät edellytykset hoitaa lainaansa. Otamme huomioon yksilöllisen tilanteesi, sillä kartoitamme huolellisesti jokaisen asiakkaan taloudellisen tilanteen.

    Jos olet työttömänä hakiessasi lainaa, voimme mahdollisesti myöntää lainan, jos haet lainaa yhdessä työssäkäyvän henkilön kanssa. Otamme kotitalouden käytettävissä olevan kokonaistulon huomioon, kun teemme päätöstä lainan myöntämisestä. Tämän ansiosta saattaa olla mahdollista saada lainaa, vaikka toinen lainanhakijoista olisi väliaikaisesti työttömänä.

  • Hyväksymme vakuudeksi asunto-osakkeet (yleensä kerrostalo-, rivitalo-, tai paritaloasunto) ja kiinteistöt (yleensä omakotitalo tai vapaa-ajanasunto). Lainanhakijan omassa omistuksessa olevien vakuuksien lisäksi hyväksymme myös esimerkiksi lainanhakijan vanhempien omistuksessa olevat asunto-osakkeet ja kiinteistöt lainan lisävakuudeksi.

    Emme hyväksy vakuudeksi kuivan maan vapaa-ajan asuntoja, talletuksia tai muita sijoituksia. Emme hyväksy vakuudeksi myöskään autoja, veneitä tai muuta irtainta omaisuutta.

  • Hakemuksen käsittelyaika vaihtelee sen mukaan, millaista lainaa haet ja millaiset vakuudet lainalle tulevat. Lainakäsittelyn yhteydessä pyydämme sinulta dokumentit tuloistasi ja asunnostasi. Toimittamalla ne varmistat, että hakemuksesi käsittely etenee mahdollisimman nopeasti. Teemme lainapäätöksen 2–4 päivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet kaikki tarvittavat tiedot.

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Inklusiivisuus

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus saada asuntolainaa ja siksi toivotammekin sinut tervetulleeksi elämäntilanteestasi ja taustastasi riippumatta.

Henkilökohtainen palvelu

Meillä pääset aina keskustelemaan henkilökohtaisen laina-asiantuntijan kanssa, joka tilanteeseesi tarkasti perehtymällä pyrkii järjestämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Turvallinen ja luotettava

Lainan hakeminen meiltä on turvallista. Meille on tärkeää, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot ja ratkaisun, joka parantaa nykyistä tilannettasi.

Asuntolainalaskuri - laske itsellesi sopiva laina

Tämän lainalaskurin avulla voit helposti arvioida asuntolainan kuukausierän suuruutta eri korkotasolla ja haluamallasi laina-ajalla.

Ladataan

Esimerkki: 100 000 euron asuntolaina, laina-aika 25 vuotta, lainan viitekorko Bluestep Prime, kokonaiskorko 7,45%, kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 8,06%, luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 221 307,03 euroa, sis. järjestelypalkkion 2500 euroa ja tilinhoitomaksun 2,50 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 300 kpl. Lue lisää asuntolainan koroista ja asuntolainalaskurista, jos haluat tietää lisää.

Ladataan