Etsi

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme numeroon 09 3158 7600.

 • Kuka voi saada lainaa Bluestepistä?

  Otamme mielellämme vastaan kaikki hakemukset, mutta olemme erikoistuneet auttamaan ihmisiä, joiden lainahakemuksen perinteiset pankit ovat jostain syystä hylänneet. Keskitymme aina mieluummin jokaisen lainanhakijan taloudellisiin mahdollisuuksiin kuin heidän aiempiin haasteisiinsa. Tutustumme jokaisen asiakkaan ainutlaatuiseen tilanteeseen aina huolellisesti, joten voimme usein hyväksyä myös sellaiset olosuhteet, joita muut lainanantajat eivät hyväksy. Hyvinä esimerkkeinä poikkeuksellisista tilanteista ovat luottohäiriömerkinnät, useat samanaikaiset lainat tai tavallisesta vakituisesta palkkatyöstä poikkeavat tulot.

  Ohjeistamme kaikkia, jotka hakevat lainaa meiltä kysymään lainaa ensin siitä pankista, jossa asiakkaalla on jo valmiiksi asiointia. Emme halua olla kilpailija perinteisille pankeille, vaan täydentävä rahoittaja tilanteessa, jossa perinteinen pankki on hylännyt asiakkaan lainahakemuksen.

 • Miten on mahdollista, että Bluestep voi myöntää lainan, vaikka muut pankit ovat antaneet kielteisen lainapäätöksen?

  Suurella osalla perinteisiä pankkeja on kaikkia asiakkaita koskevia sääntöjä, jotka perustuvat yleensä asiakkaan luotto- ja maksuhistoriaan. Tällä tavoin pankit pyrkivät tehostamaan luottopäätösprosessiaan. Me Bluestepillä käsittelemme jokaisen hakemuksen yksilöllisesti. Yksilöllisyys mahdollistaa lainan myöntämisen myös sellaisille asiakkaille, jotka eivät ole saaneet muualta lainaa.

  Bluestep eroaa perinteisistä pankeista myös siinä, että keskitymme enemmän tulevaisuuteesi ja kykyysi lyhentää lainaa kuin taloudelliseen historiaasi. Tarjoamme mahdollisuuden saada lainaa myös sellaisille asiakkaille, jotka ovat esimerkiksi epätyypillisissä työsuhteissa, kuten vuokratyöntekijänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Myös hiljattain osakeyhtiön perustaneet yrittäjät ja koeajalla uudessa työsuhteessa olevat asiakkaat voivat saada meiltä lainaa.

   

 • Voinko saada lainaa, vaikka minulla ei ole vakituista työpaikkaa?

  Jotta voimme myöntää sinulle luottoa, sinulla pitää olla jonkinlaisia tuloja – mutta sinulla ei tarvitse olla vakituista työsuhdetta. Kokemuksemme ansiosta tiedämme, että esimerkiksi toiminimiyrittäjällä, määräaikaisella työntekijällä tai freelancer-työntekijällä voi olla hyvät edellytykset hoitaa lainaansa. Otamme huomioon yksilöllisen tilanteesi, sillä kartoitamme huolellisesti jokaisen asiakkaan taloudellisen tilanteen.

  Jos olet työttömänä hakiessasi lainaa, voimme mahdollisesti myöntää lainan, jos haet lainaa yhdessä työssäkäyvän henkilön kanssa. Otamme kotitalouden käytettävissä olevan kokonaistulon huomioon, kun teemme päätöstä lainan myöntämisestä. Tämän ansiosta saattaa olla mahdollista saada lainaa, vaikka toinen lainanhakijoista olisi väliaikaisesti työttömänä.