Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Kreditz ja miksi Bluestep käyttää sitä?

Kreditz on palvelu, jonka avulla saamme reaaliaikaiset tilitietosi lainahakemuksesi käsittelemistä varten. Kreditz on turvallinen ja nopea digitaalinen alusta, jota me ja monet muut pankit käytämme, kun meidän on täydennettävä lainahakemustasi pankkitiliäsi koskevilla tiedoilla. 

Miksi käytämme Kreditz-palvelua? 

Haluamme, että lainaprosessi on asiakkaillemme mahdollisimman sujuva ja nopea. Kreditzin avulla saamme lisätietoja, joita tarvitsemme täydentääksemme lainahakemustasi. Lisätiedot voivat olla esimerkiksi tiliotteita tai tietoja muista lainoista. Käyttämällä Kreditziä vältyt asiakirjojen lähettämiseltä postitse, mikä nopeuttaa lainahakemuksesi käsittelyä. Kreditz ei säilytä henkilötietojasi sen jälkeen, kun se on siirtänyt ne Bluestep Bankille. 

Kuinka Kreditz toimii? 

Hakiessasi asuntolainaa pankista, tiliotteiden lähetys on osa hakuprosessia. Me lähetämme sinulle linkin sähköpostitse Kreditz-palveluun, joka luvallasi toimittaa meille tarvittavat tili- ja maksuliikennetiedot. Valitse ensimmäisenä pankkisi, jonka jälkeen annat valtuutuksen tilitietojesi hakuun kirjautumalla palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen saat ilmoituksen onnistuneesta tilitietojen hakemisesta ja voit jäädä odottamaan päätöstä lainahakemuksellesi. 

Kuinka toimin, jos en halua käyttää Kreditz-palvelua? 

Mikäli jostain syystä et voi tai halua käyttää Kreditz-palvelua, voit aina vaihtoehtoisesti lähettää lisätiedot sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@bluestep.fi tai postitse osoitteeseen Hermannin Rantatie 8, 00580 Helsinki.

Jos minulla on useampi kuin yksi pankki, mikä minun pitäisi valita käyttäessäni Kreditziä? 

Jos sinulla on käytössäsi useita pankkeja, valitse aina pääpankkisi, jossa sinulla on palkkatili. Mikäli tarvitsemme lisätietoja, olemme sinuun yhteydessä. 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.


Puh: 09 3158 7600

Jos sinulla on kysyttävää lainahakemukseesi liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen hakemus@bluestep.fi.