;

Asuntolaina ilman luottotietoja

Meille maksuhistoriaa tärkeämpi asia on maksukyky tulevaisuudessa

Asuntolaina luottotiedottomalle

Meille maksuhistoriaa tärkeämpi asia on maksukyky tulevaisuudessa.

Lainan saaminen ilman luottotietoja voi olla lähes mahdotonta perinteisten pankkien kohdalla. Bluestep Bankilla keskitymme kuitenkin maksukykyysi tulevaisuudessa, emmekä jää kiinni aikaisempiin taloudellisiin haasteisiisi. Näin voit saada meiltä asuntolainaa puutteellisista luottotiedoista huolimatta.

Voiko luottotiedoton saada asuntolainaa?

Maksamatta jääneestä laskusta voi pahimmassa tapauksessa seurata maksuhäiriömerkintä. Aiemmin tapahtunut luottotietojen menetys ei kuitenkaan välttämättä kerro mitään kuluttajan nykyisestä taloustilanteesta, mutta se on usein este esimerkiksi asuntolainan saamiselle perinteisiltä pankeilta. Tästä syystä moni on pakotettu asumaan vuokralla, vaikka maksukyky ja vakuudet riittäisivät myös oman asunnon ostamiseen. Bluestep Bank pyrkii tarjoamaan asuntolainaa myös heille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

Käymme jokaisen hakijan tilanteen läpi perusteellisesti ja pyrimme katsomaan lainanhakijan maksukykyä nyt ja tulevaisuudessa sen sijaan, että lainahakemus hylättäisiin vanhan maksuhäiriömerkinnän takia. Käytämme runsaasti aikaa jokaisen asiakkaan kanssa, jotta saamme kokonaisvaltaisen käsityksen tämän maksukyvystä asuntolainan lyhentämiseen. Maksuhäiriömerkintä ei siis automaattisesti ole hylkäysperusteena asuntolainahakemukselle.

Asuntolaina ja ulosottovelka

Perinnässä olevat, maksamatta jääneet laskut voivat pahimmassa tapauksessa siirtyä ulosottoon. Mikäli lainanhakijalla on ulosottovelkaa, on sen poismaksaminen edellytys asuntolainan saamiselle. Myönnämme lainaa ainoastaan silloin, kun se parantaa asiakkaan tämänhetkistä taloudellista tilannetta. Voit lukea lisää ulosotossa olevista lainoista ja niiden poismaksusta täältä.

Voinko saada asuntolainaa?

Haluatko tarkistaa, voisitko sinä saada asuntolainaa tai jäikö jokin mietityttämään? Soita asiakaspalveluumme puh. 09 3158 7600 tai täytä lainahakemus kotisivujemme kautta. Laina-asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi sopivan ratkaisun.

Haaveena oma asunto?

Voit tiedustella mahdollisuuksiasi asuntolainan saamiseen, vaikka oman pankkisi lainapäätös olisi ollut kielteinen. Lähetä hakemuksesi jo tänään, niin kartoitamme yhdessä mahdollisuutesi lainan saantiin. 


Hae asuntolainaa

Usein kysytyt kysymykset

Harkitsetko asunnon ostamista, mutta et saanut asuntolainaa koska olet menettänyt luottotietosi? Bluestep Bankilta voit saada lainaa vaikka sinulle olisi menneisyydessä tullut maksuhäiriömerkintä.

  • Kyllä voit. Otamme aina huomioon asiakkaan kokonaistilanteen.

  • Se, kuinka paljon voimme myöntää sinulle lainaa, riippuu taloudellisesta tilanteestasi. Myös lainan vakuudeksi tulevien vakuuksien käypä arvo vaikuttaa siihen, kuinka suuren lainan voimme myöntää.

  • Otamme mielellämme vastaan kaikki hakemukset, mutta olemme erikoistuneet auttamaan ihmisiä, joiden lainahakemuksen perinteiset pankit ovat jostain syystä hylänneet. Keskitymme aina mieluummin jokaisen lainanhakijan taloudellisiin mahdollisuuksiin kuin heidän aiempiin haasteisiinsa. Tutustumme jokaisen asiakkaan ainutlaatuiseen tilanteeseen aina huolellisesti, joten voimme usein hyväksyä myös sellaiset olosuhteet, joita muut lainanantajat eivät hyväksy. Hyvinä esimerkkeinä poikkeuksellisista tilanteista ovat luottohäiriömerkinnät, useat samanaikaiset lainat tai tavallisesta vakituisesta palkkatyöstä poikkeavat tulot.

    Ohjeistamme kaikkia, jotka hakevat lainaa meiltä kysymään lainaa ensin siitä pankista, jossa asiakkaalla on jo valmiiksi asiointia. Emme halua olla kilpailija perinteisille pankeille, vaan täydentävä rahoittaja tilanteessa, jossa perinteinen pankki on hylännyt asiakkaan lainahakemuksen.

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Inklusiivisuus

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus saada asuntolainaa ja siksi toivotammekin sinut tervetulleeksi elämäntilanteestasi ja taustastasi riippumatta.

Henkilökohtainen palvelu

Meillä pääset aina keskustelemaan henkilökohtaisen laina-asiantuntijan kanssa, joka tilanteeseesi tarkasti perehtymällä pyrkii järjestämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Turvallinen ja luotettava

Lainan hakeminen meiltä on turvallista. Meille on tärkeää, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot ja ratkaisun, joka parantaa nykyistä tilannettasi.

Asuntolainalaskuri - laske itsellesi sopiva laina

Tämän lainalaskurin avulla voit helposti arvioida asuntolainan kuukausierän suuruutta eri korkotasolla ja haluamallasi laina-ajalla.

Ladataan

Esimerkki: 100 000 euron asuntolaina, laina-aika 25 vuotta, lainan viitekorko Bluestep Prime, kokonaiskorko 7,45%, kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 8,06%, luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 221 307,03 euroa, sis. järjestelypalkkion 2500 euroa ja tilinhoitomaksun 2,50 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 300 kpl. Lue lisää asuntolainan koroista ja asuntolainalaskurista, jos haluat tietää lisää.

Ladataan