;

Järjestelylaina

Onko sinulla haasteita lainojen ja velkojen kanssa ja tarvitset apua niiden hoitamiseen? Järjestelylaina saattaa olla järkevä ratkaisu tilanteessa, jossa monen eri lainan poismaksu tuntuu haastavalta tai kun lainanhoitokustannukset ovat karanneet käsistä.

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on laina, joka on tarkoitettu henkilöille, joilla on useita yhtäaikaisia luottoja. Sen avulla voit yhdistää kaikki velkasi yhdeksi helpommin hallittavaksi lainaksi, mikä saattaa tehdä maksujen hoitamisesta helpompaa ja säästää sinulta kuukausittaisia kustannuksia. Järjestelylainalaskurin avulla voit saada alustavan arvion siitä, kuinka suuri järjestelylainan kuukausierä tulisi olemaan.

Miksi harkita järjestelylainaa?

 • Velkojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi auttaa sinua säästämään kuluissasi.
 • Voit saada paremman koron ja ehdot järjestelylainalle, kuin vanhoille lainoillesi.
 • Velkojen poismaksu järjestelylainalla voi olla nopeampaa ja voit tällöin välttää mahdolliset ulosotto- ja perintätoimet.
 • Voit parantaa taloudellista tilannettasi ja vähentää stressiä velkojen hallinnassa.

Kuinka järjestelylaina toimii?

Hakiessasi järjestelylainaa Bluestep Bankilta, on ensimmäinen askel lainahakemuksen täyttäminen verkkosivuillamme. Tämän jälkeen laina-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja käy tarkemmin läpi lainan tarpeesi. Bluestep Bankin lainat ovat asuntovakuudellisia, mikä tarkoittaa sitä, että vakuudeksi tarvitaan lainanhakijan omistusasunto.

Asiantuntijamme arvioivat aina tarkasti taloudellisen tilanteesi ja auttavat löytämään juuri sinun tarpeillesi sopivan ratkaisun. Ennen järjestelylainan hakemista on kuitenkin hyvä kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

 • Huolehdi, että sinulla on riittävät tulot ja varat järjestelylainan hoitamiseen.
 • Kirjaa ylös kaikki tämänhetkiset luottosi ja niiden kustannukset. Tämä auttaa kokonaistilanteen hahmottamista ja siitä on apua myös laina-asiantuntijan kanssa käytävässä keskustelussa.

Voinko saada lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta?

Järjestelylainalla voidaan maksaa pois nykyisiä luottoja tai esimerkiksi mahdollisia ulosottovelkoja. Järjestelylaina luottotiedottomalle voi onnistua tilanteessa, jossa lainanhakijalla on käytössään sopiva vakuus ja riittävästi maksukykyä lainanlyhennysten hoitamiseen. Ulosottovelkojen kustannukset voivat olla korkeita, jolloin niiden poismaksu lainalla saattaa olla järkevä ratkaisu. Lisäksi ulosottovelkojen poismaksu nopeuttaa luottotietojen puhdistumista, mikä nykyään on mahdollista jo 30 päivän kuluessa siitä, kun maksuhäiriömerkintään johtaneet velat ovat raportoitu suoritetuksi.

Lainalaskuri - yhdistä lainat

Tällä lainalaskurilla voit helposti laskea mahdollisen kuukausieräsi, jos siirrät nykyiset lainasi meille.

Ladataan

Esimerkki: 30 000 euron asuntovakuudellinen kuluttajaluotto, laina-aika 15 vuotta, lainan viitekorko Bluestep Prime, kokonaiskorko 8,45%, kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 9,00%. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 53 411,45 euroa, sis. järjestelypalkkion 100 euroa ja tilinhoitomaksun 2,50 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 180 kpl. Lue lisää koroistamme.

Usein kysytyt kysymykset

Haluatko tietää lisää lainojen yhdistämisestä tai lainan hakemisesta Bluestep Bankilta? Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin aiheesta.

 • Kyllä voit. Otamme aina huomioon asiakkaan kokonaistilanteen.

 • Kyllä on. Tavoitteenamme on luottojen yhdistämisen avulla auttaa asiakasta saavuttamaan parempi taloudellinen asema. Pyrimme saamaan asiakkaiden lainanhoitoon menevät kustannukset sopivalle tasolle, jolloin rahaa jää riittävästi muihin kuluihin. Ota yhteyttä ja kerromme sinulle lisää mahdollisuuksista.

 • Suurella osalla perinteisiä pankkeja on kaikkia asiakkaita koskevia sääntöjä, jotka perustuvat yleensä asiakkaan luotto- ja maksuhistoriaan. Tällä tavoin pankit pyrkivät tehostamaan luottopäätösprosessiaan. Me Bluestepillä käsittelemme jokaisen hakemuksen yksilöllisesti. Yksilöllisyys mahdollistaa lainan myöntämisen myös sellaisille asiakkaille, jotka eivät ole saaneet muualta lainaa.

  Bluestep eroaa perinteisistä pankeista myös siinä, että keskitymme enemmän tulevaisuuteesi ja kykyysi lyhentää lainaa kuin taloudelliseen historiaasi. Tarjoamme mahdollisuuden saada lainaa myös sellaisille asiakkaille, jotka ovat esimerkiksi epätyypillisissä työsuhteissa, kuten vuokratyöntekijänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Myös hiljattain osakeyhtiön perustaneet yrittäjät ja koeajalla uudessa työsuhteessa olevat asiakkaat voivat saada meiltä lainaa.

 • Hyväksymme vakuudeksi asunto-osakkeet (yleensä kerrostalo-, rivitalo-, tai paritaloasunto) ja kiinteistöt (yleensä omakotitalo tai vapaa-ajanasunto). Lainanhakijan omassa omistuksessa olevien vakuuksien lisäksi hyväksymme myös esimerkiksi lainanhakijan vanhempien omistuksessa olevat asunto-osakkeet ja kiinteistöt lainan lisävakuudeksi.

  Emme hyväksy vakuudeksi kuivan maan vapaa-ajan asuntoja, talletuksia tai muita sijoituksia. Emme hyväksy vakuudeksi myöskään autoja, veneitä tai muuta irtainta omaisuutta.

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Inklusiivisuus

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus saada asuntolainaa ja siksi toivotammekin sinut tervetulleeksi elämäntilanteestasi ja taustastasi riippumatta.

Henkilökohtainen palvelu

Meillä pääset aina keskustelemaan henkilökohtaisen laina-asiantuntijan kanssa, joka tilanteeseesi tarkasti perehtymällä pyrkii järjestämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Turvallinen ja luotettava

Lainan hakeminen meiltä on turvallista. Meille on tärkeää, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot ja ratkaisun, joka parantaa nykyistä tilannettasi.