;

Remonttilaina Bluestep Bankilta

Tiesitkö, että voit rahoittaa kodin erilaiset remontit Bluestep Bankin asuntovakuudellisella lainalla?

Lainaa remonttiin

Kaipaako kotisi pintaremonttia tai haaveiletko esimerkiksi uudesta keittiöstä? Kodin kunnossapito vaikuttaa sekä omaan asumisviihtyvyyteesi että asunnon arvon säilymiseen ja on samalla investointi tulevaisuutta ajatellen. Hyvissä ajoin suunnitellun ja toteutetun remontin ansiosta voit välttää myös ikävien vahinkojen riskiä kodissasi.

Asuntovakuudellista lainaa remontin rahoittamiseen 

Mikäli omia säästöjä ei ole kertynyt tarpeeksi, voi remontin rahoittaminen joskus vaatia lainan ottamista. Bluestep Bank tarjoaa asuntovakuudellista lainaa, jonka avulla voit mahdollistaa kodin isommatkin remontit. Asuntovakuudellista lainaa voit saada jopa 85 % asuntosi arvosta. Vakuudellinen laina on yleensä kulutusluottoja edullisempi vaihtoehto ja vakuutena käytettävän asunnon ansiosta lainaa on mahdollista saada myös suurempi määrä. 

Remonttilainan vakuudet 

Remonttilaina ja muut vakuudelliset lainamme ovat aina asuntovakuudellisia. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan vakuudeksi tarvitaan esimerkiksi lainanhakijan omistusasunto. Mikäli omistusasunnosta ei ole vielä asuntolainan lyhentämisen myötä vapautunut riittävästi vakuusarvoa tai lainansaanti edellyttää lisää vakuuksia, lisävakuudeksi voimme yleensä hyväksyä myös esimerkiksi lainanhakijan vanhempien omistaman asunnon tai kesämökin. 

Voiko remonttilainan yhdistää asuntolainaan? 

Jos ostettavaan kohteeseen tarvitsee tehdä remonttia, kannattaa remonttilainaa hakea asuntolainan yhteydessä. Näin pystymme tarjoamaan sinulle kilpailukykyisen kokonaisuuden kaikista lainoistasi. Asuntolaina on lähtökohtaisesti tarkoitettu vain asunnon ostamista varten, minkä takia sillä ei voi yleensä rahoittaa esimerkiksi ostettavan kohteen pintaremonttia.

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Inklusiivisuus

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus saada asuntolainaa ja siksi toivotammekin sinut tervetulleeksi elämäntilanteestasi ja taustastasi riippumatta.

Henkilökohtainen palvelu

Meillä pääset aina keskustelemaan henkilökohtaisen laina-asiantuntijan kanssa, joka tilanteeseesi tarkasti perehtymällä pyrkii järjestämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Turvallinen ja luotettava

Lainan hakeminen meiltä on turvallista. Meille on tärkeää, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot ja ratkaisun, joka parantaa nykyistä tilannettasi.

Usein kysytyt kysymykset remonttilainasta

Alta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin remonttilainasta.

  • Jotta voimme myöntää remonttilainaa, tulee lainan käyttökohde ja tarve määritellä tarkasti lainaa hakiessa. Remonttilainalla voidaan rahoittaa kodin pienempiä remontteja, kuten pintaremonttia tai kodin suurempia muutoksia, kuten kylpyhuone- tai keittiöremontteja. 

  • Se, kuinka paljon voimme myöntää sinulle lainaa, riippuu taloudellisesta tilanteestasi. Myös lainan vakuudeksi tulevien vakuuksien käypä arvo vaikuttaa siihen, kuinka suuren lainan voimme myöntää.

  • Kyllä voit. Otamme aina huomioon asiakkaan kokonaistilanteen.

  • Omarahoitusosuus on asunnon hinnasta se osa, jota ostaja ei voi suoraan rahoittaa asuntolainan avulla. Omarahoitusosuutta vaaditaan usein vähintään 10 % asunnon hinnasta. Omarahoitusosuuden voi kattaa lisävakuudella tai omilla säästöilläJotkut pankit tarjoavat myös maksullista lisävakuustuotetta, joiden vaatimukset ja hinnat voivat vaihdella.

  • Hyväksymme vakuudeksi asunto-osakkeet (yleensä kerrostalo-, rivitalo-, tai paritaloasunto) ja kiinteistöt (yleensä omakotitalo tai vapaa-ajanasunto). Lainanhakijan omassa omistuksessa olevien vakuuksien lisäksi hyväksymme myös esimerkiksi lainanhakijan vanhempien omistuksessa olevat asunto-osakkeet ja kiinteistöt lainan lisävakuudeksi.

    Emme hyväksy vakuudeksi kuivan maan vapaa-ajan asuntoja, talletuksia tai muita sijoituksia. Emme hyväksy vakuudeksi myöskään autoja, veneitä tai muuta irtainta omaisuutta.

Ladataan