;

Mökkilaina Bluestep Bankilta

Toteuta haaveesi vapaa-ajan asunnosta Bluestep Bankin asuntovakuudellisella lainalla.

Lainaa vapaa-ajan asuntoon

Haaveiletko omasta kesämökistä? Ennen mökin ostoa on hyvä kiinnittää huomiota muun muassa sen varusteluun, omaan budjettiin ja mahdolliseen kohteen remontointiin. Jos vapaa-ajan asunnon rahoittaminen kokonaan omalla rahalla ei onnistu, voi lainan hakeminen tulla ajankohtaiseksi. Bluestep Bankin asuntovakuudellisen lainan avulla voit toteuttaa mökkihaaveesi. Olipa toiveenasi sitten askeettisempi mökki tai talviasuttava hulppeammin varusteltu vapaa-ajan asunto, auttavat laina-asiantuntijamme löytämään juuri sinun tilanteeseesi sopivan rahoituksen.

Ennen kesämökin ostoa

Kesämökin ostoa suunnitellessa on tärkeää miettiä, millaisia toiveita itsellä on mökin suhteen. Riittääkö, että se sijaitsee kauempana vesistön ääreltä vai onko ehtona järven tai meren välitön läheisyys. Myös mökin kuntoon kannattaa ostovaiheessa kiinnittää huomiota — oletko valmis remontoimaan ostettavaa kohdetta vai onko toiveissasi mahdollisimman valmis kokonaisuus.

Kesämökkien hinnat voivat vaihdella paljon esimerkiksi sijainnista riippuen. Jos mökki sijaitsee järven tai meren rannalla, se voi nostaa myyntihintaa merkittävästi. Lähtiessä ostamaan kesämökkiä, on tärkeää määritellä oma budjetti. Omassa maksuvarassa kannattaa ottaa huomioon myös mahdolliset kesämökin kunnostuksesta aiheutuvat kulut.

Kesämökin remontointi

Joskus vastaan voi tulla kesämökki unelmiesi sijainnilla. Mikäli kohteen nykyinen kunto ei kuitenkaan vastaa hakemaasi, on mökkilainan yhteydessä mahdollista saada lisälainaa remonttiin. Remonttilainan avulla voit rahoittaa esimerkiksi kesämökin sisäpintojen maalauksen tai keittokomeron kunnostuksen. Remonttilainaa kannattaa hakea mökkilainan yhteydessä, sillä silloin voimme myöntää sinulle kilpailukykyisen kokonaisuuden kaikista lainoistasi.

Mökkilainan vakuus

Kesämökkiä ostaessa vakuutena voidaan pääsääntöisesti käyttää ostettavaa kohdetta. Lainan vakuudeksi voidaan tarvita myös esimerkiksi lainanhakijan tai tämän lähipiirin omistusasunto. Riittävän suuri määrä omia säästöjä voi myös kattaa tarvittavan omarahoitusosuuden. Tarvittavien vakuuksien ja omarahoitusosuuden määrään vaikuttavat esimerkiksi ostettavan kohteen sijainti ja haettava lainamäärä.

Lainan hakeminen verkossa

Lainaa vapaa-ajan asuntoon voit hakea kätevästi verkkosivujemme kautta. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen laina-asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä ja käyvät tarkasti läpi lainantarpeesi. Mikäli jokin jäi askarruttamaan, voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse numeroon 09 3158 7600.

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Inklusiivisuus

Mielestämme yhä useammalla tulisi olla mahdollisuus saada asuntolainaa ja siksi toivotammekin sinut tervetulleeksi elämäntilanteestasi ja taustastasi riippumatta.

Henkilökohtainen palvelu

Meillä pääset aina keskustelemaan henkilökohtaisen laina-asiantuntijan kanssa, joka tilanteeseesi tarkasti perehtymällä pyrkii järjestämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinulle.

Turvallinen ja luotettava

Lainan hakeminen meiltä on turvallista. Meille on tärkeää, että löydämme sinulle parhaat mahdolliset lainaehdot ja ratkaisun, joka parantaa nykyistä tilannettasi.

Usein kysytyt kysymykset mökkilainasta

Haluatko tietää lisää mökkilainasta? Alta löydät lisätietoja aiheesta.

  • Se, kuinka paljon voimme myöntää sinulle lainaa, riippuu taloudellisesta tilanteestasi. Myös lainan vakuudeksi tulevien vakuuksien käypä arvo vaikuttaa siihen, kuinka suuren lainan voimme myöntää.

  • Omarahoitusosuus on asunnon hinnasta se osa, jota ostaja ei voi suoraan rahoittaa asuntolainan avulla. Omarahoitusosuutta vaaditaan usein vähintään 10 % asunnon hinnasta. Omarahoitusosuuden voi kattaa lisävakuudella tai omilla säästöilläJotkut pankit tarjoavat myös maksullista lisävakuustuotetta, joiden vaatimukset ja hinnat voivat vaihdella.

Ladataan