Asuntolaina

Asuntolainaa käytetään asunnon tai kiinteistön oston rahoittamiseen. Kun otat lainan kiinteistön ostamista varten, kiinteistöä käytetään lainan vakuutena. Tämä tarkoittaa, että lainanantaja saa lainalle pantin sen varalta, että sinulle tulee vaikeuksia lainan maksamisessa takaisin.

Asuntolaina on tarkoitettu omakotitalon tai asunto-osakkeen ostamiseen. Voit hakea asuntolainaa Bluestep Bankilta, jos tarvitset rahoitusta asunnon ostamiseen. 

Arvioimme jokaisen hakemuksen yksilöllisesti ja otamme huomioon monenlaiset tulotyypit luottokelpoisuusarvioinnissamme. Emme siis edellytä esimerkiksi vakituista työsuhdetta, jotta voit saada asuntolainan Bluestepiltä. Monilla sijaisina, yksinyrittäjinä tai projektiluontoisissa tehtävissä työskentelevillä on tällä hetkellä asuntolaina meiltä. 

Maksukykysi ja tulevat mahdollisuutesi ovat meille taloushistoriaasi tärkeämpiä. Maksuhäiriömerkintä tai velka ei siis välttämättä ole este asuntolainan saamiselle. Meille on tärkeintä, että sinulla on varaa lyhentää lainaasi kuukausittain ja taloudellinen tilanteesi on turvattu. 

Takaisin