Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on laina, joka kokoaa pienet ja kalliit pienlainat ja luotot yhteen yhdeksi uudeksi lainaksi. Yhdistämällä kalliit lainat ja luotot yhdeksi lainaksi saadaan yksi lainanantaja ja yksi korko useiden sijaan.

Kun haet yhdistelylainaa, saat yhden uuden lainan, jota pankki käyttää vanhojen lainojen maksamiseen. Tämä voidaan tehdä useilla tavoilla. Jos omistat asunnon, joka ei ole lainoitettu täyttä arvoaan vastaan, voit käyttää, asunnon tätä osuutta asuntovakuudellisen lainan hakemiseen. Tässä ratkaisussa käytetään nykyistä asuntoa lainan vakuutena. 

Lainojen yhdistämisessä yhdeksi lainaksi on monia etuja. Saat usein paremmat ehdot ja koron, kun maksat vain yhtä lainaa joka kuukausi useiden pienempien lainojen sijaan. Näin myös kulujen seuraaminen on yksinkertaisempaa, ja usein kuukausikustannukset alenevat, kun vältät vanhoihin pienlainoihin ja luottoihin usein liittyvät kalliit maksut. 

Oletko kiinnostunut yhdistämään kalliit lainat ja luotot? Lue lisää siitä, miten voit yhdistää lainasi, tai ota yhteyttä meihin, niin voimme yhdessä selvittää mahdollisuutesi lainansaantiin ja auttaa hakemuksen tekemisessä. 

Takaisin