Jälleenrahoitus

Jälleenrahoitus tarkoittaa tilannetta, jossa otat uuden lainan vanhan lainan maksamiseen. Jos sinulla on useita kalliita lainoja ja luottoja, joiden korot ja maksut vaihtelevat, oman talouden hallinta voi olla haastavaa. Kun käytät jälleenrahoituksena uutta lainaa, vanhat lainat kootaan yhdeksi uudeksi lainaksi, mikä alentaa usein kuukausikustannuksiasi.

Jälleenrahoitus voidaan tehdä eri tavoin tilanteestasi riippuen. Jos omistat asunnon, eikä siihen ole lainaa koko sen arvosta, asuntoa vastaan voi olla mahdollista hakea vakuudellista lainaa. Asuntoa käytetään tällöin lainan vakuutena, mikä usein takaa paremman koron ja paremmat ehdot kuin pienlainoissa ja luotoissa, joiden kulut ovat usein suuret. 

Jälleenrahoitus ja kalliiden luottojen ja pienlainojen yhdistäminen uudeksi lainaksi tarjoaa useita etuja. Talouden hallinta helpottuu huomattavasti, kun sinulla on vain yksi laina useiden lainojen sijaan. Yksi laina vähentää myös laskujen ja kuukausittain maksettavien maksujen määrää. Jos uuden lainan laina-aika on pitkä, tämä alentaa usein kuukausimaksuja. 

Oletko kiinnostunut jälleenrahoituksesta? 

Takaisin