Etsi

Näin pääset eroon pikalainoista

Pikalainat voivat kuulostaa helpolta ja nopealta ratkaisulta. Ajan myötä pienistä lainoista voi kuitenkin tulla hyvin kalliita ja hankalia korkeiden korkojen ja maksujen takia. Miten siis selvität tilanteen, jos sinulla on jo useita pieniä lainoja etkä pysty maksamaan kuukausittaisia lyhennyksiä?

Jos teet verkkohaun hakusanalla pikalaina, saat hakutuloksina runsaasti yrityksiä, jotka tarjoavat sinulle lainaa. Laina, jonka avulla saat rahat käyttöösi nopeasti ja helposti, voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta mieti kuitenkin ensin hetki. Ulosottoon päätyy päivittäin useita henkilöitä maksamattomien pikavippien takia.

Hankalat pienet lainat

Pikalainat ja korttiluotot voivat vaikuttaa hyvältä ratkaisulta lyhyellä tähtäimellä. Ajan myötä niistä tulee kuitenkin usein kalliita, ja ne voivat aiheuttaa maksuhäiriömerkintöjä ja johtaa velkaloukkuun.

Lainat ovat tavallisesti pieniä, mutta korot ovat korkeat, joten ne voivat muodostua yllättävän hintaviksi. Pikalainoissa on usein hyvin lyhyt takaisinmaksuaika, mutta korkea todellinen korko. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin, saatat päätyä noidankehään, jossa sinun on otettava jatkuvasti uusia pikalainoja velkojesi maksamiseksi.

Kokoa pienet lainat ja luotot yhteen

Bluestepillä olemme asiantuntijoita ja autamme sinua hankalan taloudellisen tilanteen ratkaisemisessa. Voimme yhdessä koota pienet lainat yhdeksi asuntovakuudelliseksi lainaksi, jolloin kuukausimaksuista saadaan alhaisempia. Maksuhäiriömerkintä ei välttämättä ole este lainan saamiselle. Älä epäröi ottaa yhteyttä, niin voimme käydä tilanteesi läpi yhdessä ja ehdottaa sopivaa ratkaisua.

Lainalaskuri lainojen yhdistämiseen

Tällä lainalaskurilla voit helposti laskea mahdollisen kuukausieräsi, jos siirrät nykyiset lainasi meille.

Esimerkki: 100 000 euron asuntolaina, laina-aika 25 vuotta, lainan viitekorko Bluestep Prime, kokonaiskorko 5,00%, kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 5,50%. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 181 757,59 euroa, sis. järjestelypalkkion 2500 euroa ja tilinhoitomaksun 2,50 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 300 kpl.