Miten päästä eroon luottokorttivelasta?

Luottokorttivelka on kallista rahaa ja käyttäjän kannalta usein vaikeammin hahmotettavissa, silti monilla meistä on sitä vaivaksi asti. Mitä sitten voi tehdä päästäkseen eroon kalliista luottokorttivelasta?

Voi olla houkuttelevaa maksaa pois olemassa oleva luottokorttivelka hankkimalla uusi luottokortti korkeammalla luottorajalla. Tämä on kuitenkin äärimmäisen lyhyen tähtäimen ratkaisu, joka johtaa pahaan kierteeseen, josta on vaikea päästä pois.

Mitkä ovat eri vaihtoehdot luottokorttivelan takaisinmaksamiseksi?

Luottokorteilla on usein korkoprosentti, joka liikkuu 10 ja 30 prosentin välillä. Tästä syystä luottokorttivelan takaisinmaksu on erittäin hankalaa. Mikäli on vielä käytössä useita luottokortteja, voi olla vaikeaa pysyä selvillä kaikista luottokorttiveloista.

Eräs tapa päästä eroon luottokorttivelasta on maksaa kaikkien luottokorttien kunkin laskutuskauden vähimmäissuoritukset. Mikäli rahaa jää yli, kannattaa maksaa pois se luotto, jolla on korkein korko. Tämän tulisi kuitenkin olla vasta viimeiseksi käytettävä ratkaisu, sillä tämä on kaikkein kallein tapa päästä eroon veloista.

Toinen mahdollisuus on yhdistää kaikki luottokorttivelat yhdeksi tai useammaksi kulutusluotoksi, joilla yleensä on alempi korkoprosentti kuin luottokorteilla. Tämän lisäksi yksi iso laina on selkeämpi, ja sillä on paremmat ehdot kuin useilla pienlainoilla. Tästä huolimatta sekä luottokortit että kulutusluotot ovat silti helposti vältettävissä olevia kalliita vaihtoehtoja.

Avun saaminen luottokorttivelan uudelleenrahoittamiseksi

Tehokkain tapa luottokorttivelasta eroon pääsemiseksi on sen uudelleenrahoittaminen vakuudellisen lainan avulla. Esimerkiksi asuntovakuudellisen lainan avulla uudelleenrahoitettu luottokorttivelka takaa luottokorttivelkaa paremmat lainaehdot.

Mikäli haluat vähentää lainojen kuukausimaksujasi vieläkin enemmän, voit jakaa maksut pidemmälle maksuajalle.

Apua on saatavilla, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintöjä

Oletko saanut hylkäävän päätöksen pankilta tulojen epäsäännöllisyyden tai aikaisempien maksuhäiriömerkintöjen takia?

Me Bluestepissä perustamme arviomme asiakkaaseen ja hänen tulevaan maksukykyynsä emmekä siihen, miten päädyit nykyiseen taloustilanteeseesi. Ota yhteys meihin, me autamme luottokorttivelkasi uudelleenrahoituksessa, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintöjä.

Lainalaskuri - yhdistä lainat

Tällä lainalaskurilla voit helposti laskea mahdollisen kuukausieräsi, jos siirrät nykyiset lainasi meille.

Ladataan

Esimerkki: 30 000 euron asuntovakuudellinen kuluttajaluotto, laina-aika 15 vuotta, lainan viitekorko Bluestep Prime, kokonaiskorko 8,45%, kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 9,00%. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 53 411,45 euroa, sis. järjestelypalkkion 100 euroa ja tilinhoitomaksun 2,50 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 180 kpl. Lue lisää koroistamme.

Lainojen yhdistäminen

Oletko kiinnostunut korvaamaan nykyisiä luottojasi asuntovakuudellisella lainalla? Lähetä hakemuksesi jo tänään, niin kartoitamme yhdessä mahdollisuutesi lainan saantiin. 


Hae yhdistelylainaa