Etsi

Miten päästä eroon kulutusluotoista?

Suomalaiset kuluttajat käyttävät nykyään erittäin paljon kulutusluottoja, ja Finanssivalvonnan luvut kertovat, että pitkien kulutusluottojen lukumäärä on jatkuvassa kasvussa. Nämä lainat ovat usein erittäin kalliita, koska niillä on korkea korkoprosentti.

Olet ehkä tullut ajatelleeksi, miten päästä eroon kulutusluotoista niin pian kuin mahdollista

On eri tapoja päästä eroon kalliista luotoista

On useita tapoja selviytyä kalliista kulutusluotoista. Voit esimerkiksi laatia maksusuunnitelman ja maksaa kaikki luotot pois samalla tahdilla. Toinen tapa on niin sanottu lumipallomenetelmä, jota käytettäessä maksat pois yhden lainan kerrallaan. Kummassakin tapauksessa joudut suorittamaan kalliita korkokuluja kaikista lainoistasi. Nämä ovat turhia kuluja, jotka ovat helposti vältettävissä.

Kulutusluoton uudelleenrahoitus asuntolainan avulla on järkevintä.

Edullisempi ratkaisu on liittää kulutusluottosi osaksi asuntolainaasi. Uudelleenrahoittamalla kulutusluottosi ja mahdolliset muut pienlainat yhdeksi kattavaksi asuntolainaksi tai asuntovakuudelliseksi lainaksi kykenet neuvottelemaan itsellesi huomattavasti alemman korkoprosentin.

Bluestep voi auttaa sinua lainojesi uudelleenrahoituksessa. Voit lisäksi ajoittaa takaisinmaksuajan pidemmälle aikajaksolle, mikä vähentää kuukausittaisia kulujasi vielä lisää.

Kuinka kulutusluotot toimivat?

Kulutusluotot ovat kalliita, koska niillä ei ole vakuutta eli siis mitään arvokasta ei ole annettu niiden takaisinmaksun takeeksi. 

Uudelleenrahoittamalla luottoja asuntovakuudellisella lainalla annat pankille vakuuden lainan takaisinmaksun takeeksi maksuvaikeuksien varalta.

Apua on saatavilla, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintöjä

Onko pankkisi mahdollisesti hylännyt lainahakemuksesi pelkän luottohistorian takia? Me voimme mahdollisesti auttaa tässäkin tapauksessa. Me Bluestepillä voimme auttaa luottojesi uudelleenrahoituksessa, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintöjä. Tämä on mahdollista meille, koska arvioimme tulevaisuuttasi emmekä ainoastaan luottohistoriaasi.

Lainalaskuri - yhdistä lainat

Tällä lainalaskurilla voit helposti laskea mahdollisen kuukausieräsi, jos siirrät nykyiset lainasi meille.

Esimerkki: 100 000 euron asuntolaina, laina-aika 25 vuotta, lainan viitekorko Bluestep Prime, kokonaiskorko 5,00%, kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 5,50%. Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 181 757,59 euroa, sis. järjestelypalkkion 2500 euroa ja tilinhoitomaksun 2,50 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 300 kpl.