Etsi

Mikä on Instantor ja miksi Bluestep käyttää Instantoria?

Instantor on tilitietopalvelu ja se korvaa perinteisten tiliotteiden lähettämisen pankille. Instantor on täysin turvallinen digitaalinen alusta, jota me ja monet muut pankit käytämme, kun meidän on täydennettävä lainahakemustasi pankkitiliäsi koskevilla tiedoilla. Me Bluestepillä käytämme Instantoria tehdäksemme lainaprosessista mahdollisimman nopean ja sujuvan asiakkaillemme.

 

Miksi käytämme Instantoria?

Käytämme Instantoria helpottaaksemme asiakkaan lainaprosessia. Instantorin kautta voit lähettää helposti ja sujuvasti lisätietoja, joita me tarvitsemme täydentääksemme lainahakemuksesi. Lisätiedot voivat olla esimerkiksi tiliotteita tai tietoja muista lainoista. Instantorin avulla sinun ei tarvitse lähettää asiakirjoja postitse tai sähköpostilla, ja hakemuksesi voidaan siten käsitellä nopeammin.

 

Kuinka Instantor toimii?

Kun haet asuntolainaa pankista, osana prosessia on tiliotteiden lähetys. Me lähetämme sinulle linkin sähköpostilla Instantorin sivustolle, josta voit lähettää tilitietosi sähköisesti. Palvelun käyttämiseksi sinun on hyväksyttävä ehdot. Kirjauduttuasi sisään pankkitunnuksillasi, pääset valitsemaan pankin, josta haluat lähettää tiliotteita. Tämän tehtyäsi, tiedot lähetetään automaattisesti Instantorista Bluestepiin. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse tehdä muuta, vaan voit odottaa päätöstä lainahakemuksellesi.

 

Kuinka toimin, jos en halua käyttää Instantoria?

Jos jostain syystä et voi tai et halua käyttää Instantoria, voit aina lähettää lisätiedot myös postitse tai sähköpostilla.

 

Jos minulla on useampi kuin yksi pankki, mikä minun pitäisi valita käyttäessäni Instantoria?

Jos sinulla on käytössäsi useita pankkeja, tulee sinun aina valita pääpankkisi, eli pankki, jossa sinulla on palkkatilisi. Jos tarvitsemme lisätietoja, olemme sinuun yhteydessä.