Etsi

 

Tervetuloa
sellaisena kuin olet.

 

Asuntovakuudellista lainaa

Jos omistat jo asunnon, voit saada lainaa käyttämällä asuntoasi vakuutena. Voit maksaa pois nykyisiä lainojasi tai esimerkiksi kilpailuttaa kalliin kulutusluoton.

Lainaa uuteen asuntoon

Harkitsetko asunnon ostamista, mutta et saanut asuntolainaa omasta pankistasi? Bluestep pyrkii auttamaan silloin, kun perinteiset pankit eivät siihen pysty.

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Lisää vastauksia ja yleisimpiä kysymyksiä näet klikkaamalla alla olevaa painiketta.

 • Kuka voi saada lainaa Bluestepistä?

  Otamme mielellämme vastaan kaikki hakemukset, mutta olemme erikoistuneet auttamaan ihmisiä, joiden lainahakemuksen perinteiset pankit ovat jostain syystä hylänneet. Keskitymme aina mieluummin jokaisen lainanhakijan taloudellisiin mahdollisuuksiin kuin heidän aiempiin haasteisiinsa. Tutustumme jokaisen asiakkaan ainutlaatuiseen tilanteeseen aina huolellisesti, joten voimme usein hyväksyä myös sellaiset olosuhteet, joita muut lainanantajat eivät hyväksy. Hyvinä esimerkkeinä poikkeuksellisista tilanteista ovat luottohäiriömerkinnät, useat samanaikaiset lainat tai tavallisesta vakituisesta palkkatyöstä poikkeavat tulot.

  Ohjeistamme kaikkia, jotka hakevat lainaa meiltä kysymään lainaa ensin siitä pankista, jossa asiakkaalla on jo valmiiksi asiointia. Emme halua olla kilpailija perinteisille pankeille, vaan täydentävä rahoittaja tilanteessa, jossa perinteinen pankki on hylännyt asiakkaan lainahakemuksen.

 • Millaisia vakuuksia hyväksytte?

  Hyväksymme vakuudeksi asunto-osakkeet (yleensä kerrostalo-, rivitalo-, tai paritaloasunto) ja kiinteistöt (yleensä omakotitalo tai vapaa-ajanasunto). Lainanhakijan omassa omistuksessa olevien vakuuksien lisäksi hyväksymme myös esimerkiksi lainanhakijan vanhempien omistuksessa olevat asunto-osakkeet ja kiinteistöt lainan lisävakuudeksi.

  Emme hyväksy vakuudeksi kuivan maan vapaa-ajan asuntoja, talletuksia tai muita sijoituksia. Emme hyväksy vakuudeksi myöskään autoja, veneitä tai muuta irtainta omaisuutta.

 • Hyväksyttekö kaikilla paikkakunnilla sijaitsevat vakuudet?

  Valitettavasti emme voi hyväksyä kaikilla paikkakunnilla sijaitsevia vakuuksia. Tällä hetkellä hyväksymme vakuuksia seuraavilta paikkakunnilta:

   

  Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Sipoo, Porvoo, Järvenpää, Hyvinkää, Kerava, Tuusula, Vihti ja Nurmijärvi

   

  Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Ylöjärvi, Kangasala ja Nokia

   

  Oulu, Kempele, Liminka ja Haukipudas

   

  Turku, Naantali, Raisio, Lieto, Paimio ja Kaarina

   

  Jyväskylä ja Muurame

   

  Lahti ja Orimattila

   

  Seinäjoki ja Ilmajoki

   

  Vaasa

   

  Kuopio

   

  Rovaniemi  

 • Voiko asunnon arvona käyttää välittäjältä pyytämääni arviota käyvästä arvosta?

  Valitettavasti se ei ole mahdollista. Bluestep hoitaa aina asunnon käyvän arvon arvioimisen.

 • Onko minun mahdollista saada lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

  Kyllä on. Otamme aina huomioon asiakkaan kokonaistilanteen.

Tyytyväiset asiakkaat - paras mahdollinen palaute

Saamme Bluestepillä päivittäin kiitosta asiakkailtamme. Olemme keränneet tähän muutamia tarinoita, joissa ruotsalaiset asiakkaamme kertovat, miten Bluestep on auttanut heitä pääsemään eteenpäin elämässään.

Uusi koti yksityisyrittäjälle
Mehmet, yrittäjä

Mehmet kääntyi Bluestepin puoleen saatuaan kielteisen lainapäätöksen omasta pankistaan. Bluestep kävi Mehmetin yrityksen taloudellisen tilanteen tarkasti läpi ja totesi, että yrityksen luvut tukevat lainan myöntämistä. Bluestep myönsi lainan, jolla Mehmet perheineen pystyi ostamaan unelmiensa asunnon.

Äitiysloman sijainen, jolla sydän paikallaan
Gabriella, äitiysloman sijainen

Hyvän ja avoimen kommunikaation ansiosta Bluestep kykeni muodostamaan Gabriellan taloudellisesta tilanteesta kattavan kokonaiskuvan. Maksuvaraa oli riittävästi ja Gabriella pystyi ostamaan haluamansa asunnon.

Kuukausikulut kuriin
Gunnar, vakituinen työsuhde

Bluestepin avulla Gunnar yhdisti kaikki nykyiset lainansa ja sai niille huomattavasti pienemmän kuukausimaksun.

Ajankohtaista

Bluestep Bank on aloittanut toimintansa Suomessa. Lue lehdistötiedote täältä.

Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen, antoi 22.10.2019 Bluestep Bankille hyväksynnän aloittaa toiminnan Suomessa. Suomen Finanssivalvonta (FIVA) vahvisti 12.12.2019 käsitelleensä lupahakemuksen omalta osaltaan.